Shaker lanceert i.s.m. COOLCAT de I’M A DANCER collectie! | 4 februari 2015

Shaker lanceert i.s.m. COOLCAT de I’M A DANCER collectie! | 4 februari 2015

I’M A DANCER ‘Is er voor iedereen’ 

Als TV personality, dansfanaat en choreograaf van artiesten als B-Brave en Aliyah Kolf, wilde ik een collectie neerzetten die een statement maakt. Iedereen die niet stil kan staan op muziek is voor mij namelijk een DANCER, want dansen doen we allemaal, bijvoorbeeld op een verjaardag, schoolfeest, in de club, een trouwerij, of stiekem in je kamer wanneer niemand je ziet :-).  Zelfs profvoetballers doen een vreugdedansje als zij een doelpunt hebben gescoord.  

De collectie valt dan ook meteen op als je het aan hebt, het daagt uit om te zeggen: I’M A DANCER!  Dit komt door de jarenlange ervaring van de ontwerpers binnen COOLCAT, waarmee ik nauw heb samengewerkt. Mijn betrokken in het ontwikkelingsproces begon bij de tekentafel tot aan het testen van diverse stoffen. Met hun oog voor detail en feeling met de doelgroep, wisten zij tot in de puntjes precies hoe de collectie van I’M A DANCER eruit moest komen te zien.  

Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar hoe jullie I’M A DANCER gaan dragen.  
Tag me op Instagram of Tweet me een foto met jouw I’M A DANCER outfit aan naar @BoyShaker  and let’s stay connected by dance.  

Peace & Love Choreograaf Shaker

https://www.youtube.com/watch?v=ZqektX_8K7g
Categorie:Nieuws